Подарете си лукса и сигурността, които заслужавате

Вашата оценка

Предстои ни специален повод като абитуриентски бал или сватба?

Освен това, возилото трябва да осигурява добра защита срещу инциденти по пътя и евентуални атаки. Отлично решение за целта са луксозните бронирани коли. За съжаление цените са им високи. Какво да правим обаче, ако нямаме възможност да си купим такава кола? Съществува опцията да си наемем луксозен автомобил под наем, която е доста добро решение.

 

Погрешно е схващането, че луксозните коли са само за VIP персони.  Бронираните коли под наем предлагат супер възможност на всеки човек да има достъп до защита на личното пространство. Бронираните коли са обикновено доста по-тежки от обикновените заради хилядите допълнителни елементи и висок клас системи за безопасност, някои от които са ръчно изработени. За тяхното подсилване се използват материали като стомана, титан, алуминиеви сплави, блиндирани стъкла и други.

Производството на бронирани коли е по-скъпо не само защото се използват маркови материали за тях, но и заради факта, че е нужен висококвалифициран труд за изработването на всички елементи от защитата. Обикновено повечето модели бронирани коли развиват 210-250 км. ч, а тези, които са с по-тежко брониране – 180 км.ч.

Дори при бизнес пътуване повечето хора се нуждаят от добра и максимална защита срещу нападения. Затова и често богатите и делови хора избират бронирани коли под наем. Те осигуряват удобство, практичност и максимална безопасност. Могат да се използват както за важни събития или бизнес пътувания, така и за превоз на ценни пратки.

Сама по себе си бронираната кола представлява едно луксозно убежище, тъй като осигурява максимална защита срещу всякакви нападения (нападение с бухалки, камъни, стрелба с пистолети и военни оръжия, ракетни снаряди, химични атаки и взривове).

Те също така се правят и със екстри за безопасност, като например специални механизми за отваряне на вратите, стартиране на мотора с пръстов отпечатък, място за съхранение на оръжие, камери  за наблюдение на околната среда около автомобила и други.

Има специално въведени стандарти за всички бронирани коли. Например бронираните коли под наем от BroneBG отговарят на стандарта BRV 2009. Преди да се пуснат в употреба, всички бронирани коли се тестват и преминават различни изпитания, за да се провери дали отговарят на задължителните стандарти. Проверява се здравината на различните ъгли на колата при огнестрелна атака и близка стрелба, като например стъкла, предна и задна част, покрив, врати. Има също въведени стандарти за степен на защита на пода срещу взривове.

Въпреки, че имат всички защити, бронираните луксозни автомобили напълно са запазили изискания си външен вид и комфортна обстановка. Интериорът им е оригинален и изключително удобен. Те са не само представителни, но и дават нужната защита и цялото оборудване, необходимо за един бизнесмен – климатик, аудио, видеотехника, интернет, различни зарядни устройства, бар с напитки.

Използването на луксозен автомобил под наем за вашия повод е не само гаранция за  приятно прекарване и незабравими спомени, но и за едно безопасно пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.