Панайот Панайотов – Пиер иска преместването на непостроен паметник

Вашата оценка

Монументът на генерал Никола Иванов да е във фонтана на кръговото пред пощата, предлага лауреатът на класацията „Черната овца”

ALIM5935Невероятна активност демонстрира в началото на новия политически сезон общинският съветник Панайот Панайотов, по-известен с артистичното си име Пиер. Общинарят от НФСБ е входирал няколко докладни в администрацията на общинския съвет на Свиленград. Лауреатът на музикалната класация „Черната овца”иска няколко неща от местните общинари.

Доста нестандартно е предложението му да се премести паметника на генерал Никола Иванов във фонтана на кръговото пред пощата. Мотивът е, че там има повече място и при чествания ще се събират хора, а и мястото е със силен трафик, та повече гости на града ще виждат паметника. Тъй като паметникът ще бъде открит на 5 октомври – Деня на Свиленград, Пиер предлага преместването да е след това.

Както е известно паметникът се изгражда пред стария съвет – бъдеща градска библиотека, защото точно там е бил разположен щабът на генерала при обсадата на Одрин.

В друга докладна, човекът на Валери Симеонов тук предлага да бъдат изградени специални подходи към сградата на общината за хора в неравностойно положение. Такова съоръжение има на стръмните стълби на пощата, но не се забелязва някой да го е използвал.

Накрая Панайотов иска пълна реконструкция и асфалтиране на всички улици, намиращи се между „Граничар” и „Христо Ботев”.

Припомняме, че общината има готов проект за реконструиране на въпросните улици и кандидатства за финансирането му по отворените в момента програми.

Любопитно е да се разбере, защо Пиер не лобира пред вицепремиера Валери Симеонов/ б.а. – В. Симеонов е лидер на Националния фронт за спасение на България, а Панайот Панайотов е председател на общинската структура на НФСБ в Свиленград/ да се финансира готовия проект на общината, а е тръгнал да мести паметници!

Коментари

 1. Анонимен казва

  Дано и Пиер прочете последното изречение от статията.!!!!!!!

 2. Анонимен казва

  Вярно ли ,че Кръцата не си бил платил данъците към община Свиленград.И седнал акъл да дава!!!!

 3. Валя казва

  Панчо е много готин пич отколкото другите заспали общински съветници.

 4. Анонимен казва

  Данъците,които плащаме са и за пичовете. Не са освободени, защото някой ги мисли за пичове!

 5. Анонимен казва

  Вярно е! Той не краде като останалите и това е достойно !

 6. Анонимен казва

  Вместо да ги е срам така наречените,,Общински съветници“ и да се замислят за собствените си кирливи ризи те тръгнали очи да вадят пък май вежди ще изпишат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.