Бъдещето на младите: Какви искате да станете, като пораснете?

Вашата оценка

21687982_10212677348583158_4944589534489797329_nИдната събота, 30 септември, за първи път в Свиленград ще се проведе форум за кариерно развитие, който цели да срещне младите хора с наши съграждани от различни професии. Събитието „Твоето бъдеще – идеи от свиленградчани за свиленградчани” ще информира учениците за широките възможности за професионална реализация.  Освен за професионалните възможности, учениците ще научат защо и как могат да си основат доброволчески клуб в училище.

По време на форума в ролята на „ментори”, разказващи за своята работа, ще влязат свиленградчани, които упражняват различни професии, сред които адвокат, лекар, PR експерт, финансист, психолог, културен и корпоративен мениджър. Измежду менторите са Стоян Манолов (мениджър отдел „Услуги за корпоративна сигурност“, DXC-България), Гергана Янева (директор, Фондация „Тебешир”), Свилен Кисьов (директор производство, „Катаржина Естейт”), Даниела Тодорова (адвокат в САЩ), Георги Костадинов (ръководител проекти, DXC-България/ предприемач), Красимир Тончев (технолог, ръководител на лаборатория “Телеинфраструктура” към Технически университет-София), Елена Манолова (психолог), Станимир Москов (глобален водач по бизнес отличие в Unilever), инж. Светлин Енезлиев (експерт, Дирекция „Общински строителен контрол”, Столична Община) и други. Селекцията е вълнуваща и разнообразна. Много от менторите работят в чужбина и пристигат от САЩ, Франция и Холандия, за да се срещнат специално с по-младите си съграждани. Всички заинтересовани ученици, които искат да получат информация от първа ръка, са добре дошли. Събитието ще има неформална и положителна атмосфера.

Неда Грозева

Неда Грозева

Младежкият форум „Твоето бъдеще – идеи от свиленградчани за свиленградчани” е съвместна инициатива на Община СВИЛЕНГРАД, Ана Алексиева и Неда Грозева. Желаещите да участват могат да се запишат и да задават своите въпроси на e-mail: mladisvilengrad@gmail.com и телефони 0379-74318; 0886 000 741.

Ана Алексиева

Ана Алексиева

Час, дата и място на провеждане: 10:00 чaса, 30.09.2017 г., Спортна зала-Свиленград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.