Свиленградските мажоретки брилянтни на Европейското в Холандия

Свиленградските мажоретки брилянтни на Европейското в Холандия 5.00/5 (100.00%) 1 Гласували

От  5-ти до 8-ми октомври в град Алмере, Холандия се проведе Европейско първенство по батънтуърлинг и мажоретки.

Участие взеха 14 европейски държави, сред които беше и България.

Националният ни отбор беше представен от мажоретните състави на на градовете Шумен, Свиленград и Нови Пазар, които спечелиха квота по време на Държавното първенство, по – рано тази година.

btyДецата се състезаваха във възрастови групи Juvenile и Junior, в категориите: Традиционал корпус, Параден корпус и Есхибишън корпус.

Сред усилената конкуренция в лицето на традиционно силните отбори на Чехия, Хърватия, Холандия и и безумното съдийство / България няма представител в съдийската комисия!?/ националният ни отбор успя да извоюва едно второ и две трети места.

За пореден път показахме, че въпреки трудностите няма да сведем глави и се борихме достойно.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>

Браво деца! Бяхте блестящи, вие сте моралните победители на Европейското, казаха от btyтреньорския щаб на свиленградчанки, докато още пътуваха към родината.

Мажоретния състав на Свиленград участва в Традиционал корпус и Параден корпус във гр. Juvenile и Есхибишън корпус във  гр. Junior.

Пленителните свиленградчанки взеха третото място на параден корпус, четвърто на Традиционал корпус от седем страни и пето място на Есхибишън корпус, отново в надпревара със 7 страни.

bty

Коментари

  1. Андриян казва

    Каква е тази пародия „европейско “ защо залъгват децата с маршеруване. Какво ще възпитава това да бъдат тациорки в нощните ни клубове.
    Разбирам народни танци ама това е простотия пълна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.