Почетен гражданин на Свиленград пита: Ще се задействат ли институциите

Вашата оценка

P1050339Почетният гражданин на Свиленград и бивш зам.-областен управител на Хасково Валентин Ангелов пусна видео в профила си и написа:
„Това представлява пътят от Свиленград за село Димитровче след обилните дъждове на 24 и 25 октомври 2017 год. Сега е интересно кога ще се задействат институциите /Пътно управление/. Ако не друго, поне пътят да бъде почистен и затрупани образувалите се нови канавки покрай оскъдния асфалт!!!”
В коментарите Атанаска Методиева пита: „А пътя за К. Андреево, някой да го е оправил? Вече 3 години е затворен от свлачище! Няма алтернативен път за Турция, ако нещо се случи на АМ „Марица” в тоя участък! БЕЗХАБЕРИЕ му е името на това!”


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>


Както е известно и двата проблема са поставяни от местната власт и жителите на общината многократно пред компетентните държавни институции.
Най-общо отговорите са, че за свлачището на Якъка трябва някой и друг милион, а пък пътят за Димитровче, който продължава чак до Маточина, бил ловджийски.
С една дума: Свиленградчани, питайте си!
И какво от това…

 

Видеото: виж тук

 

Коментари

 1. Анонимен казва

  ПЪТ КАТО ПЪТ,,,,,КАКВО ПЪК ТОЛКОВА ––-С КУЧЕТА ,,,,,,С ПОЛИЦИЯ ––РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ВИ ПАЗИ ––ЗА ЕДНИ БРАДВА ,,,,,ЗА ДРУГИ СВАТБА –-ПЪТ,,ПЪТ!!СВИКВА СЕ!!!!!!!!

 2. Анонимен казва

  Какво ще кажете за пътя от Левка за Студена, особено отсечката до разклона за Мустрак – там две леки коли не могат да се разминат!!!

 3. Анонимен казва

  Полиция ,,кучета , богаташи ,властимащи ––НЕНАВИЖДАМ ВИ,,,,,НЕНАВИЖДАМ ВИ ,,,НЯМА ДА МИ СТАНЕТЕ НИКОГА ХУБАВИ И Д О Б Р И –-НЕНАВИЖДАМ ВИ ––-РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ВИ ПАЗИ ––ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ПОЛИЦИЯТА ДА ВИ ДЕБНЕ И ЗАОБИКАЛЯ И ВАС ВЛАСТНИЦИ И БОГАТАШИ!!!!

 4. Анонимен казва

  РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ –––-НЯМАМ ПОЛЗА ОТ ВАС ,БОГАТАШИ!!!!!!

 5. Анонимен казва

  РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ ––ДА ВИ ОПАЗИ ДАНО ––НЕНАВИЖДАМ ВИ –И ВАС ДА ВИ ГОНЯТ И ДЕБНАТ С ПОЛИЦИЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.