Георги Георгакев: Можем да бием „розите“ в Свиленград

Вашата оценка

IMG_2002Решаващ домакински мач предстои тази събота от 14:30 часа на градския ста­дион за ФК „Свиленград 1921″. Свиленградчани посрещат коравия тим на „Розова долина“ от Казанлък. „Южняците” са на границата на зоната на изпадащите отбори и за тях побе­дата е задължителна, за да останат над нея.

С кардиналната промяна в кадрова­та политика на клуба от началото на сезо­на тимът изпадна в трудната ситуация. С играта си пред своя публика селекцията на Иван Ангелов – Сарандито демонстрира сил­но желание, но играта се получава трудно. Въпреки това отборът се радва на безрезервната подкрепа на трибуните във всички домакински мачове и така често надскача въз­можностите си.

Напълно вярваме в момчетата. С мно­го хъс и здрави единоборства могат да взе­мат трите точки в този решителен за нас мач. Достатъчно е да повторят играта си от домакинството на втория в класирането Карнобат, категоричен е силният човек на стадиона Георги Георгакев.

Вярвам, че нашият 12 играч-публиката отново ще подкрепи момчетата в този тру­ден за клуба момент, допълни той.

Във временното класиране гостите са на 12-то място с 16 точки, а Свиленград е на 15 място с 10 точки.

 

Коментари

  1. Fenclub Svilengrad1921 казва

    Ейййййй Мишо Михайлов,защо триеш коментарите на най верните фенове,защо се продаде за 2 бутилки уиски на Георгакев,тука можеш да ми скриеш резила но на терене няма как да заблуди феновете и особенно Кмета,Вчера на мача се видя и Кмета също го видя че се проваля

  2. Istinski fen казва

    Момчетата наистина са млади и неопитни , ама няма кам джапс алкохолика и крадеца-комарджия калчоров да плюят постояно тези злобили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.