Кметът Георги Манолов откри супермаркет „Жанет” в Свиленград

Кметът Георги Манолов откри супермаркет „Жанет” в Свиленград 4.75/5 (95.00%) 4 Гласували

IMG_5139Днес в 10:00 часа кметът инж. Георги Манолов преряза лентата на супермаркет „Жанет” в Свиленград и така даде старт на работата на големия търговски обект, в който са открити 150 работни места за свиленградчани.

Сред гостите на церемонията бяха народният представител Никола Динков и областният управител Станислав Дечев.

Магазинът е разположен на терен от 6 дка, а търговската площ  е 4 000 кв. м. Инвестицията достигна 5 млн. лева. Към обектите са изградени подход откъм пътя, паркинг със 160 паркоместа, стоянка за таксиметрови автомобили и озеленена площ, автогара.

IMG_5127В магазина се предлагат  80 000 артикула от всички видове хранителни и стоки за бита, перилни и почистващи препарати, детски изделия, парфюмерия, козметика и др. Има топла витрина, където се предлагат прясно приготвени ястия и супи, скара, щанд за прясна риба, фреш сокове, фурна за тестени изделия.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>

В зоната за отдих са детски кът, място за кафе и безалкохолни напитки. 10 каси ще обслужват клиентите. Назначените 150 души персонал правят инвеститора най-големия работодател тук. Оборудването е на водеща италианска фирма и отговаря на всички световни стандарти. Магазинът работи без почивен ден от 8 до 22 часа.IMG_5148

Автогарата ще бъде пусната в експлоатация до края на годината като първата международна автогара в Свиленград, изградена по всички европейски изисквания и менажирана от голяма европейска компания. Освен редовните автобусни линии се предвижда да бъдат открити и нови за Турция: Свиленград – Одрин и Свиленград – Чорлу. Автогарата ще обслужва и линии от междуградския и вътрешноградския автобусен транспорт.

Коментари

 1. въпрос казва

  Ще закрият ли старата автогара?Удобна е !

 2. въпрос казва

  Не закривайте автогарата до Билла–удобна е !

 3. Ааа казва

  Най големите измамници в Свиленград.Хората работят за жълти стотинки,най лошото е че и кмета ги подкрепя и натиска дригите фирми да свалят заплатите

 4. Правда казва

  Да хората са роби за Паришеви,Кмета,Динков

 5. анонимен казва

  Да Паришеви са най големите измамници персонала им работи за без пари каквото са отворили след година всичко се дава под наем сега този магазин му давам година работа и той ще остане в историята нали щеше да е ефтен кво стана пак цени близки до Билла но Билла си е Билла няма кой да събори тази голяма верига

 6. анонимен казва

  хаха каде си пиел кафето Парко ти да видиш търсел персонал за магазина няма да намери като се държи като звяр с тези хорица пушел си пурата и се зверел на хората , дано никой да не остане там да работи

 7. Зааа казва

  За лекарства да ги дадат паришеви

 8. казва

  Жанет е най-доброто което може да ви се случи свиленградчани!!Най-добрия работодател и хора с главно ‘Х’.

 9. Svilengrad казва

  Хора откъде толкова злоба сте събрали?
  Нищо хубаво нямаше в този град за вас! Ами направете вие нещо, че да го харесаме!

 10. Страх казва

  Нека да им е честит ,но дано не затворят старата автогара до Билла!Удобна е , за хората ,които идват от другите населени места ,близо е до главна ,поликлиника ,едва се събират пари за билет ,ами за такси ,ами за лекарства , ами за хляб не остана –както се казва ––ами сега !!Нов магазин–няма лошо –никой не злобее ,,но запазете социалните придобивки на хората ,извоювани през годините ––Моля Ви ,запазете старата автогара .Пътуваме за лекари ,не за удоволствие ,не можем да носим болните си тела ,а да не говорим за друго –чанти ,реклами ,и . т. н.–не злобеем !Нека всеки да е с късмета си !!

 11. БОКЛУК казва

  НИТО ВИЕ НА МЕН ЩЕ МИ СТАНЕТЕ ХУБАВИ ,НИТО АЗ НА ВАС ––-ДА ,БОКЛУКА СИ ОСТАВА –-БОКЛУК–-ЗА НИЩО НЕ СТАВА –-АЗ СИЛВИЯ ДЯКОВА –ВОДЕЩАТА––ОТ ВОДЕЩА ––ХИГИЕНИСТ––ТАКА СЕ ПОСТЪПВА СЪС БОКЛУЦИ КАТО СИЛВИЯ ДЯКОВА –-КАЗВАТ ––МИТНИЧАРЯ ЦОКОВ,ГРАМАТИКОВ,КАЗВА ,ЕЛЕНА МАНОЛОВА И МЪЖА Й ГЕОРГИ МАНОЛОВ,КАЗВА СНЕЖАНКА ЯНЕВА,КАЗВА ИНВЕСТИТОРА ДАРИЛ ПАРИ НА ЦЪРКВА ,,КАЗВАТ ЗА МЕН ,ЧЕ СЪМ БОКЛУК БОГАТИТЕ ВИ СВИЛЕНГРАДСКИ ПРИЯТЕЛИ ,,СВИЛЕНГРАДСКИТЕ ДИРЕКТОРКИ И УЧИТЕЛКИ НА ДЕТСКИ ДОМОВЕ И ВОЛФ –ДА МЕ ПОЗДРАВИТЕ С НЕГО!!!!!!

 12. БОКЛУК казва

  ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА СЪКРОВИЩА –-И АЗ МОЯ –-НЯМА НИТО АЗ НА ВАС ДА СТАНА ХУБАВА ,НИТО ВИЕ НА МЕН –-ОТ ТАЗИ ОБИДА ПО –ГОЛЯМА ,,НЯМА ,,СПОКОЙНО –НА МЯСТО МЕ СЛОЖИХТЕ ,,ТОВА ,КОЕТО ЗАСЛУЖАВАМ!!!!ВСИЧКО ХУБАВО !!!!

 13. Хриса казва

  Кога са следващите избори !?–Спокойно ,не се надявам ,че за Вас––СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ СЪМ НЕЩО ПО –РАЗЛИЧНО ОТ БОКЛУК–ТАКА МЕ НАКАРАХТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ!!!!БОКЛУК–БОКЛУК–БОКЛУК!!!!КОЛКОТО И ДА СЕ СТАРАЯ И ДА СЪМ ДОБРОНАМЕРЕНА КЪМ ВАС –АЗ ПАК ЩЕ СЪМ –БОКЛУК –ЗА ВАС МИТНИЧАРИТЕ –ЦОКОВ ,,,С УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА ОТ 500 ЛЕВА ПРАВИ ЛИ СЕ КЪЩА НА 3 ЕТАЖА –СРАВНЯВАТ Я С ЧИТАЛИЩЕ, БОКЛУК СЪМ ЗА ДИНКОВ –КОГА ЩЕ БОРИ СВИЛЕНГРАДСКАТА ШУРОБАДЖАНАЩИНА ,,ЗА БОГАТАШИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ БОСФОРА СЪМ БОКЛУК, ЗА ЯНЕВА ыКОЯТО МИ ЗАБРАНИ ДА РЕЦИТИРАМ,,ЗА ВРЪЗКАРКИТЕ––КОИТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ СЪКРАТЕНИ НАЛИ БЕШЕ ХУБАВО КОГАТО РАБОТЕХ ,В ГРАДИНАТА И ИЗИГРАВАХ И ПРЕРАЗКАЗВАХ ПРИКАЗКИ ыСТИХОВЕ ыЕТЮДИ С ПЕТРУШКИ –КУКЛИ ,,НАЛИ БЯХТЕ ДОВОЛНИ–ДИРЕКТОРКИ ,,УЧИТЕЛКИ ,,ДЕЦА ,,,? 2009 МЕ СЪКРАТИХТЕ –ЗАЩО –ПОЛУСИРАК със !%№ ЛЕВА ЗАПЛАТА –ЗАЩО???–ПОСЛЕ СЕ РАЗБОЛЯХ –ОЖИВЯХ,И СЛЕД ОПЕРАЦИИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪРША И ЧИСТЯ НА ТЕЗИ ,,КОИТО НЕ СА ОПЕРИРАНИ –ЗАЩО –ТОВА ЛИ МИ Е БОКЛУКЧИЙСКОТО –ЧЕ ПИТАМ 1ЧЕ СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА ,,ЧЕ СТЕ В НАРУШЕНИЕ КЪМ МЕН ,,МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПОСЕГНЕШ НА БЕЗЗАЩИТЕН ,,НА ПАДНАЛ ,,НА РАЗПЛАКАН,,,,,,,,,,АМИ АКО ЕДИН ДЕН ПОСЕГНАТ НА ВАС???КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ –СЪКРОВИЩА ,,ЦЕННОСТИ ИЛИ –БОКЛУЦИ???!!!!

 14. Клиент казва

  Хора разберете-това че са отворили голям магазин нее хубаво за местните. Те трябва да затворят малките си магазинчета. Защото голямата риба изяжда малката. Помогнете си сами-не пазарете там за да си спасите местния поминак.

 15. Митко казва

  Ти и за БИЛА казваше така , ама магазинчетата не фалираха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.