Подслушвателните устройства и скритите камери – професионална техника за непрофесионалисти!

Подслушвателните устройства и скритите камери – професионална техника за непрофесионалисти! 5.00/5 (100.00%) 3 Гласували

 Вече зачестиха случаите на нелепи разводи, защото половинката уличава партньора си в подслушване!

1gggТази новина разтърси общественото мнение из основи, защото причината за раздялата не е истинска изневяра, а идеята за такава! Обикновено „заподозряните” партньори не биха открили шпионската техника, защото тя е наистина умело дегизирана, стига мнителният съпруг да не прояви абсурдна небрежност и сам неволно да саботира замисъла си, както е станало в този случай! Тенденциозно експертите по сигурността проверяват и подобряват качеството на продуктите си, за да задоволят напълно очакванията на своите клиенти, затова разработиха шпионска техника от ново поколение – с усъвършенстван дизайн, за да бъде максимално лесна за използване и от дилетанти в областта на разузнаването! С това висококачествено оборудване ще си съперничите с тайните служби, а цените на артикулите – те вече са без конкуренция, затова не се колебайте да се запознаете с новите предложения!

Пътувате често и оставяте половинката вкъщи сама, а в главата ви се въртят какви ли не съмнения? Един от най-предпочитаните методи за проследяване в подобни случаи, използван от любители, е чрез подслушване на GSM-а на вашата половинка. Освен, че можете да подслушате нейните разговори, ще имате възможността и да установите точното местоположение на обекта.

Друг начин да се убедите във верността й, е чрез скрита камера в стационарен часовник. Може да го поставите на нощното шкафче, за да гледа към леглото, към входа на спалнята или към гардероба! Устройството използва Wi Fi, така че ще получите картина в реално време от всяка точка на света. Разбира се, този продукт е снабден с 12 IR и за нощно виждане, а ултра широкоформатният му обектив ще заснеме всичко в обсега на ъгъл от 160 градуса. Характеризира се още с отлични експлоатационни качества, защото работи при температури между -10+60 градуса и влажност със стойности между  15-85 %. На SD картата може да се съхраняват записи с размер до 64 GB. Цената на стационарния часовник е 239 лв.

Друг продукт, с който може да шпионирате половинката, е устройството за слушане през стени. Състои се от сонда с висока чувствителност – реагира при шум над 70 Db. Няма значение дали стената е от бетон, от желязо ,тухлена или дървена, устройството поддържа режим за усилване на звука до 2 000 пъти, така че до вас ще достигне ясно цялото съдържание на разговора. В случаите, когато ви се налага да отсъствате от вкъщи, към този артикул може да се свърже аудио рекордер, за да записвате разговорите на партньора.  Тази професионална техника е предназначена за непрофесионалисти и не изисква специални умения в областта на разузнаването. Само сега се предлага срещу 289 лв.

1ggg2Мини безжичният DVR с функция за нощно виждане е алтернативният вариант на устройството за слушане през стени, с тази разлика, че служи и за видеомониторинг. Има лесни инструкции за употреба и се нуждае единствено наличието на монтажен отвор. Видимостта на камерата достига до 150 м и се нуждае от минимална осветеност под 0,0008 lux. Устройството се характеризира  с висока чувствителност към звук над 55 Db. Половинката ви ще бъде обект на непрекъснат контрол по всяко време, без нищо да заподозре! Ако евентуално се усъмни, то този продукт може да се ползва като MP3 плеър или като устройство за четене на електронни книги.

Шпионирането от разстояние изисква голяма доза професионализъм! Ето защо експертите по сигурността разработиха  устройство за аудио –и видеомониторинг в слънчеви очила. Дори и най-големият дилетант в областта на разузнаването ще се справи с технология като тази, защото камерата е първа по рода си – може да излъчва безжично и едновременно с това да записва информацията на карта памет във външен рекордер! Освен със стилен дизайн, шпионската техника има и аудио рекордер, който улавя всеки шум над 55 Db. Характеризира се с отлични експлоатационни качества по отношение на режима за заснемане, тъй като видимостта й достига до обект на разстояние от 100 м и може да работи при минимална осветеност от 0,0008 lux. Комплектът се състои от очила, 3.5 инчов мини DVR, кърпа за почистване и калъф за съхранение.  Само сега може да го закупите на изгодната цена от 239 лв.

Експертите по сигурността непрекъснато подобряват качеството на своите продукти, затова очаквайте скоро и новите им предложения! Вече не е необходимо да се притеснявате, че нямате професионален опит в шпионирането, да хвърляте изключително много средства за детективски услуги или да се опасявате, че половинката ще ви хване, докато проверявате дали не изневерява! С разузнавателната техника от ново поколение всеки може да шпионира професионално! При такава силна конкуренция английските тайни служби вероятно възнамеряват да пенсионират Джеймс Бонд!

 

Коментари

  1. Анауре казва

    Здрасти как спа само болен мозък може да си мисли че докато го няма тя е била с друг моят магьосник ми е страхотен фен за мен няма друг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.