Откриха безследно изчезналата Доника Маргичева

Откриха безследно изчезналата Доника Маргичева 4.20/5 (84.00%) 5 Гласували

23844622_1850245695004613_5091812507490829201_nОткриха изчезналото преди няколко дни момиче от село Капитан Андреево. Доника Маргичева е жива и здрава и се намира в гр. Русе. Специално за вестник „Мост” бащата на Доника Петър Георгиев разказа, че до положителната развръзка се стигнало, след като съсед предоставил запис от камера за видеонаблюдение, поставена в дома му.  На него ясно се вижда как 24-годишното момиче се качва в бял „Пасат” с ясно разчитащ се регистрационен номер. Веднага след това Доника е обявена за общодържавно издирване.

По-късно момчето, което е собственик на автомобила, съобщава, че изчезналото момиче е при него в гр. Русе. Според местни жители замесени в случая са строителни работници, които през лятото са ремонтирали читалището в селото.

Както първи съобщихме, 24-гoдишнaтa Дoникa Mapгичeвa oт гpaничнoтo ceлo Kaпитaн Aндpeeвo изчeзнa нa 25-ти нoeмвpи oкoлo oбяд. В продължение на пет дни нямаше никаква следа от нея. Бяха cфopмиpaни eкипи, нaчeлo c кмeтa Mилeн Mилyшeв, зa издиpвaнe и нaбиpaнe нa инфopмaция. Пpeтъpceни бяха cтoпaнcки двopoвe и нeoбитaeми пocтpoйки из ceлoтo, а също и съседни села.

В края на разговора ни щастливият баща Петър Георгиев изказа своята благодарност към полицията за бързото действие по случая.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.