Затворен ковчег и дезинфекция шокират опечалени

Затворен ковчег и дезинфекция шокират опечалени 4.33/5 (86.67%) 3 Гласували

Внезапно ни напусна свиленградчанинът Сашо К., а опечалените му приятели останаха шокирани от предприетите мерки за дезинфекция по време на погребението му преди дни.

Най-драстичната от тях бе, че тялото на приятеля ни пристигна в херметически затворен метален контейнер, положен в ковчега, и не можахме да го видим за последно, споделиха приятели на 46-годишния свиленградчанин.

Сашо, който от години е диабетик, имаше някакво подкожно образование на гърба, което не му пречеше и не го болеше, но реши да го махне, разказаха мъжете.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>


Той посетил кабинета на местен хирург, който има частна практика. След малка оперативна интервенция досадното образование е отстранено. Часове след това мястото започва да се подува и на сутринта той отново търси лекарска помощ. Изпратен е веднага в хасковската болница. Въпреки усилията и намесата на лекари специалисти от Пловдив и София, изходът е летален.

Причината за смъртта на свиленградчанина е анаеробна инфекция, която той е развил много бързо заради диабета си. В такива случаи херметическият метален контейнер и постоянната дезинфекция са задължителни, за да се предпазят от зараза близки, приятели и служебни лица, изпращащи покойника, казаха медици от хасковската болница.

Коментари

 1. Ива казва

  Защо не напишат ,кой е доктора,как може да не попита ,дали е диабетик,да му снеме анамнеза …. непростимо

 2. казва

  Минков е доктора умори го за 2 дена,непочистени инструменти кво да е

 3. Анонимен казва

  A kolko jivoti e spasil D_r Minkov,ne se valnuvate ot tova?
  Tova ,che choveka e diabetik,ne znachi,che ne moje da bade operiran.Druga e prichnata ,koqto e individualna,ne sadetde predi da sa se proiznesli patoanatomite.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.