В Свиленград дъждът може да надвиши 20 литра на квадратен метър

Вашата оценка

32979В Хасковска област е в сила жълт код за обилни валежи от дъжд, съобщават от администрацията на Областния управител на Хасково. В момента вали в целия регион. Пътищата навсякъде са мокри. Температурите са положителни – между 7 и 13 градуса. Според прогнозата на синоптиците в южните части на област Хасково, където е  и Свиленград, количествата дъжд е възможно да надвишат 20 литра на квадратен метър. До сега няма създадени критични ситуации, няма сигнали за инциденти, обстановката навсякъде и спокойна.

Дежурните служби призовават за повече внимание при шофиране, защото настилките на места са хлъзгави. Предупреждението за потенциално опасно време е в сила още и за областите Кърджали, Ямбол и Бургас.

Коментари

  1. Ти СИ БИЛА---СИЛВИЯ ДЯКОВА казва

    СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ВИ МОЛИХ ЗА РАБОТА –-СЪЖАЛЯВАМ ––НЯМАШЕ ДА ЧУЯ –ТИ СИ НЕПРИГОДНА ,,,ДОКАТО СЪМ НА ВЛАСТ –НЯМА ДА ВИДИШ РАБОТА ––СМИРЛЕНО ,,ЗЛАТКА ХОДЖЕВА –-ДИРЕКТОР НА ДЕТСКА ГРАДИНА ,КВАРТАЛ ГАРАТА –-ДОБРАТА ,КАДЪРНАТА ,ГРАДОНАЧАЛНИКА –ГЕОРГИ МАНОЛОВ ,,СНЕЖАНО ЯНЕВА ––––-МРАЗЯ ВИ ,,НЕНАВИЖДАМ вИ ,,,ХУБАВА НЯМА ДА ВИ СТАНА ,,,,ОТ СИЛВИЯ ДЯКОВА ,,,,,НЕ ИСКАМ ДА ВИ ПОЗНАВАМ !!!ПРИЯТНА РАБОТА С ДОБРИТЕ ,,С КАДЪРНИТЕ ,,СИЛВИЯ ДЯКОВА ЩЕ ПОЧИСТИ СЛЕД ВАС ,,,,,,И МНОГО ЩЕ ВНИМАВА !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.