Арестуваха пловдивчанин от бургаска митница в Свиленград

Арестуваха пловдивчанин от бургаска митница в Свиленград 4.00/5 (80.00%) 3 Гласували

При съвместни действия на Районна прокуратура-Хасково и Районна прокуратура-Свиленград снощи е задържан разследващ митнически инспектор за присвояване на сумата от 100 000 турски лири.

На пловдивчанина Димитър Манчев, който работи като разследващ инспектор в бургаска митница, но с работно място в Свиленград, е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 202, ал. 2, т.1, вр. чл. 201, вр. чл. 26, ал.1 от Наказателния кодекс – за длъжностно присвояване на пари в големи размери.

С постановление на Районна прокуратура-Свиленград, считано от 22:30 ч. на 21.12.2017 г., 49-годишният мъж е задържан за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Разследването по случая продължава. Като мотив за извършеното обвиняемият е изтъкнал големите си финансови затруднения.

Коментари

 1. ТИ СИ БИЛА казва

  Е И , ПАК ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ ,КАТО ВСИЧКИ ПРЕДИ НЕГО,,,МИТНИЧАРСКИТЕ СЪПРУГИ ,ПРИЯТЕЛКИ ,ЛЮБОВНИЦИ ,,ВСИЧКИ БИВАТ НАЗНАЧЕНИ НА РАБОТА ,НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ,ТЕ СА кАДЪРНИ ,ТЕ СА ДОБРИ ,,ТЯХ НЕ ГИ ПИПАТ ПРИ СЪКРАЩЕНИЯ,ПОНЕЖЕ ДОБРЕ ПЛАЩАТ НА КОГОТО ТРЯБВА–СТРОИТЕЛНИЯ ИНЖЕНЕР РАЗБИРА НЕ САМО ОТ КАЗИНА ,НО И ОТ МЕТОДИКА НА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ,НАРЕЖДА НА НАЧАЛНИКА НА ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД ,ЗА ТЕЗИ НАШИТЕ ДЕТО СА СИ ПЛАТИЛИ И РАБОТЯТ С ХУБАВИ ЗАПЛАТИ ДО ПЕНСИИ,НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА,МИТНИЧАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ХОРА ,,ТОВА НЕ Е ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ ,ТАКА е БИЛО И ПРИ СОЦИАЛИЗМА,НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО,

 2. ТИ СИ БИЛА казва

  ИМА ШУРОБАДЖАНАЩИНА НЕ САМО В ОБЩИНА ХАСКОВО ,И В СВИЛЕНГРАД ––НА КОЙТО СИ Е НА НЕГО СИ Е –-БОГ ВИСОКО –ЦАР ДАЛЕКО –ТОВА е ЕДНА ТЕРИТОРИЯ –БЪЛГАРИЯ –ТУКА е ТАКА–-Е ИМА ДОВОЛНИ–-МИТНИЧАРИ–ЦАРИ –ЕДНОВРЕМЕШНИТЕ КОМУНАРИ –ДНЕС –БУРЖОА–-ТЕ СА ДОВОЛНИ––ЗАЩО ВСИЧКО СТАВА СКРИТО –ПОКРИТО –ИМА ХОРА –ТЕ СА НАШИТЕ ХОРА –А ДРУГИТЕ НИ МИСЛЯТ ЗА ГОВЕДА!!!!!!!!РАЗБИРАМЕ –НО ТУКА Е ТАКА !!!

 3. ТИ СИ БИЛА казва

  ЩЕ СИ ПЛАТИ И ЩЕ ГО ПУСНАТ–-ТОВА Е ЕДИН АПАРТАМЕНТ В ПЛОВДИВ –-НЕ ВИ ВЯРВАМЕ НА ВАШИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТИ –ВСИЧКОТО ЧУДО ЗА 3 ДНИ ––––НА КОЙТО СИ Е НА НЕГО си е ––ТЕЖКО и ГОРКО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,КОИТО НЕ СА МИТНИЧАРИ

 4. Анонимен казва

  така е с командированите те си мислят че тук е река ама не одавна приключи сега се работи за слава

 5. Анонимен казва

  Хапчетата,редовно!!!
  Хапчетата,редовно!!!
  Хапчетата,редовно!!!
  Хапчетата,редовно!!!
  Хапчетата,редовно!!!
  Важи за коментаторите по-горе!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.