Чиста питейна вода в област Хасково след изграждането на пречиствателна станция за отпадни води

P1000350

Пречиствателните станции за отпадни води са съоръжения, които преработват и пречистват замърсените води от токсини и твърди частици, които са резултат от битова или промишлена дейност, а често пъти и съвкупност от двете. След прерботката водата вече отново е годна за употреба. По същия начин водите на Хасково и околнонстта се пречистват в съоръжение, изградено […]

Защо да запишем детето си на езиков лагер?

Всички знаем за ползите от изучаването на втори език. Кога е обаче най-подходящото време децата да започнат да изучават чужд език.

Заслужава ли си да записваме детето си в езиков лагер? Предимства на изучаването на чужд език Повечето от нас знаем за предимствата на изучаването на втори език в училище и за това какви ползи той носи за бъдещето на децата. Освен че детето разширява представата си за различните култури, то получава шанс да общува с […]

Какво представляват инверсните лежанки и защо са полезни?

Съвременният ни начин на живот включва ежедневни активности, които ни причиняват болка в гръбнака и трябва навреме да вземем мерки.

Съвременният ни начин на живот включва ежедневни активности, които ни причиняват болка в гръбнака. Причинителите на болката може да са много. Обездвижването при дългото седене на бюрото в офиса или вкъщи пред телевизора, вдигането на много тежки предмети могат да доведат до болка в гърба.

6 Причини защо си заслужава да се запишем в клиника за отслабване и детокс

Искаме да отслабнем, но спазването на диета дълго време ни изтощава и убива мотивацията ни

Всеки от нас иска да бъде в добра форма. Искаме да отслабнем, но спазването на диета дълго време ни изтощава и убива мотивацията ни. А забързаното ни ежедневие пък не ни позволява да прекарваме часове наред всеки ден в спорт. 

Какви неща да правим за хубава кожа

За да поддържаме кожата си красива е необходимо да полагаме ежедневно грижи за нея. Ако правите тези неща, кожа ви ще ви се отблагодари.

Всеки иска да изглежда добре и да има хубава и здрава кожа. За съжаление вредните фактори в нашия съвременен живот като замърсен въздух, тютюнопушене, нездравословна преработена храна, прием на алкохол увреждат нашата кожа и тя постепенно губи здравия си вид.

Защо трябва да опазваме природата чиста?

Всички харесваме красивата природна гледка, нали?

Всеки от нас е чувал колко е важно да опазваме околната среда чиста, но колко от нас в действителност полагат някакви усилия за това. За съжаление думата“рециклиране“ все още не е много застъпена в речника на обикновения българин. Обаче рециклирането се превърна в доста популярна тема напоследък сред страните, чиято цел е чиста околна среда […]

Кои италиански ястия трябва да опитаме?

Италианската кухня с невероятните си вкусови комбинации и аромати няма как да не ви възхити.

С какво е известна италианската кухня? Италианската кухня е една от най-обичаните и най-известните по света и въз основа на някои нейни традиционни ястия са възникнали редица нови в другите кухни. Със своите  невероятни вкусови комбинации и аромати няма как да не я обикнете.

Как да подсилим лесно имунитета си ?

Лятото вече е към края си и с настъпването на есента и прохладното време идват настинките.

Защо боледуваме? Лятото вече е към края си и с настъпването на есента и прохладното време идват настинките. Знаем добре, че добрата имунна система е изключително важна, за да не се разболяваме често.

Как да изберем правилния хотел за нашата супер почивка?

Днес можем чрез само няколко клика да резервираме своя хотел. За съжаление често се случва хотелът да не съвпада с нашите изисквания.

  Днес можем чрез само няколко клика да резервираме своята почивка в хотел. За съжаление често се случва, че дори след внимателно разглеждане на всички цени на оферти,  услуги и снимки, мястото за престой не съвпада с нашите изисквания.