Условия за ползване

Собственик на сайта e-svilengrad.com е „Анастас-Ф“  ЕООД.

Осъществявайки достъп до уеб сайта е-svilengrad.com, Вие трябва да приемете условията, изложени по-долу. Ако не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля да не ползвате и да не посещавате този сайт. Потребителят е длъжен, когато не е съгласен с  настоящите условия, да преустанови ползването на този сайт незабавно.

е-svilengrad.com е информационен уеб сайт, създаден за Вашата добра информираност и удобство. e-svilengrad.com се стреми да получи и публикува информация само от достоверни източници,  но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. Когато източникът не е цитиран, това е публично достъпна информация, за която e-svilengrad.com не носи отговорност. Издателят на сайта не носи отговорност за технически грешки или пропуски, както и за всички проблеми, които могат да възникнат поради случайни технически фактори или злонамерена външна намеса.

Потребителят има право да използва този сайт, както и информацията и материалите, съдържащи се и показвани на него, само за законни цели и по начин, който не накърнява правата или ограничава използването и достъпа до този сайт на трета страна.

Може да разглеждате и съхранявате информация от този сайт само и единствено за лична  употреба.

Използването или копирането на даден материал от съдържанието на сайта е допустимо  при условие, че се посочи източникът и се добави линк към е-svilengrad.com.

е-svilengrad.com не носи отговорност за коментарите под статиите или за друга информация, въведена от потребителите на сайта. Коментари, съдържащи нецензурни думи и обидни квалификации на расова или етническа основа, ще бъдат редактирани или премахвани от страниците на сайта. Не използвайте думи и изрази, уронващи достойнството.

е-svilengrad.com не носи отговорност за никакви директни, индиректни или случайни вреди, получени вследствие на действия или решения на потребителя след използването на сайта.

e-svilengrad.com може да съдържа препратки към сайтове, които са собственост на трети страни. Препратките към тези сайтове са предоставени единствено за Ваше удобство и улеснение и наличието им не означава, че ние одобряваме съдържанието, продуктите или услугите, предлагани на тези сайтове. Използването на тези сайтове е изцяло на отговорността на потребителя.

е-svilengradcom си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време без предупреждение.

е-svilengradcom може по всяко време, без предизвестие, да промени тези Условия за ползване чрез актуализиране на този документ. Ваше е задължението да посещавате периодично тази страница с цел да се запознаете с актуализираните Условия за ползване, тъй като те са обвързващи за Вас.