Стягат зоокът в парка, подариха на Павлин Паришев лъвче

Вашата оценка

Лъвчето Никол

Необичаен подарък получи по празниците собственикът на четиризвездния комплекс „Романтика” Павлин Паришев.  Неговият приятел Людмил го сюрпризирал приятно като му подарил 4-месечно женско лъвче. То носи името Никол и засега за него се грижат в домашни условия. За да поддържа кондиция младото животно е пускано да си играе на тенис кортовете в комплекс „Романтика”.

Атрактивният подарък е родил идеята, че в градския парк би могло да се изгради, ако не зоологическа градина, то поне зоокът, който да радва децата на Свиленград. Павлин Паришев  е обсъдил идеята с ръководството на общината и е получил принципна подкрепа.

Идеята ще бъде проучена основно и ще се работи за нейното реализиране, още повече че общината има спечелен проект за разширяването и разнообразяването на градския парк в посока към детска градина „Слънце”, потвърди новината Георги Манолов, кмет на общината.

Като начало вече се проектира кът за лъвчето Никол, който ще е ситуиран пред фитнеса на „Романтика” край първата алея, успоредна на улица „Драган Цанков”/между парка и монопола/.

Коментари

  1. Еva казва

    „Паришев е обсъдил идеята с ръководството на общината и е получил принципна подкрепа“.
    От кого по-точно е получил принципна подкрепа, уточнете. От тези които му позволиха да превърне градския парк в частна собственост ли?

  2. Пенко Живота казва

    да се заключи и той в зоопарка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.