Свиленградчанка с проект за медал на Олимпийските игри

Вашата оценка

Свиленградчанката Христина Анастасова – старши експерт “Информационно обслужване” в Общинска администрация – Свиленград, е сред одобрените участници в конкурс за проект на медали на Международния олимпийски комитет. МОК дава шанс на любителите на спорта да влязат в историята на олимпийското движение, като направят дизайна на медалите за Младежките олимпийски игри, които ще се проведат в Сингапур от 14 до 26 август 2010 година.
В конкурса са участвали хора от цял свят. Победителят ще бъде награден в началото на Младежките олимпийски игри. Представянето на различните версии за дизайн на медалите се състоя от 7 ноември до 4 декември 2009 г. Одобрените предложения са включени в галерия. От 7 декември – 22 януари 2010 година интернет потребителите могат да упражнят своя глас в интернет за проекта който най-много им харесва.

На финала се конкурират 108 проекта. В момента Христина Анастасова варира между 7 и 9 място в зависимост от активността на гласуването. Само двама са българите излезли толкова напред в гласуването. За да подкрепите талантливата свиленградчанка може да влезете в сайта на община Свиленград www.svilengrad.bg , където ще намерите връзка /линк/ “Гласуване в подкрепа на проекта за медали на Христина Анастасова за Младежките олимпийски игри 2010”. Там, след като си регистрирате имейла и получите потвърждение за това, можете да гласувате за проекта на Христина.

След приключване на гласуването, измежду първите десет медала с най-много събрани гласове жури от МОК ще определи победителя. Името му ще стане ясно на 31 януари 2010 година.

Коментари

  1. Petia казва

    Браво! Точно от такива свиленградчани имаме нужда – инициативни и с въображение. Дано да спечели жената. Аз вече гласувах за проекта. Гласувайте и вие :) Пожелавам й успех от все сърце

  2. Stiv казва

    Това истински очило ли са или са сложени за снимката? Защо ми се струва че дамата не носи очила.

  3. kiki казва

    Какво, значение има дали дамата носи очила или не! Какви са тези глупости! Да браво на Христина !Дано успее!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.