Преглед на регионалния печат – 11 януари

Вашата оценка

Митницата плаща 2300 евро за изгорял автомобил е водещото заглавие за Хасковска Марица днес. Зам.-шефът на службата Мария Паскова отива на “кантара”, се съобщава още в информацията. Дългогодишната служителка ще напусне поста си до няколко дни заради вътрешна рокада и занапред ще оглавява отдел “Приходи в републиканския бюджет”.

За ВиК-сага ни информира от първата си страница Новинар юг. След 4 г. режим Тракиец с вода е водещото заглавие днес. Проблемът с безводието в хасковското село, който датира от 2005 година, е бил разрешен само за няколко дни от ВиК, информира изданието.

Роми млатят таксиджия, съобщава още хасковският всекидневник. Трима роми набиха и ограбиха таксиметров шофьор в Харманли. Причина за нападението било недоволство от страна на пътниците от отчитаната на брояча сметка.

Александров остава шеф на митницата е  прогнозата на изданието за съдбата на временно изпълняващият длъжността. Той е с най-големи шансове сред кандидатите в процедурата за конкурентен подбор, според източници от управлението на Агенция “Митници”.

За Пролет през януари ни информират от първата си страница и двата всекидневника днес. За подобряването на 7-годишен температурен рекорд ни съобщава Хасковска Марица.

Бойкотират Харманли за боклука е челната новина на втора страница. Общини отказват да ползват депото, въпреки заповедта на инспекцията. Сред тези, които до момента не карат сметта до депата е община Свиленград.

Доскорошният служител в Криминална полиция към ОДП Хасково  Петър Пириндев е зам.-шеф на полицията в Свиленград, ни информира още от вътрешните си страници всекидневника.

Свиленград прибра още един от шампионския тим на Славия е водещата спортна новина за Хасковска Марица.

10 потребителски съвета за 2010 година ни дава от старниците си още Новинар юг. Винаги четете ситния шрифт, не се страхувайте да искате парите си обратно, внимавайте с личните си данни, ни предупреждава полезната статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.