Мъж 15 дни в ареста за заплахи над ученичка

Вашата оценка

Преглед на регионалния печат – 31 май

УНСС-Хасково закъса за бакалаври е водещото заглавие в Новинар юг днес. Софиянци доучват  край „Лебеда“, местни се дънят на приемните изпити в столицата. Те трудно покривали кандидатстудентските изисквания и балът им се оказвал недостатъчен.

ДПС подкрепя кмета Иванов е политическата тема във вестника. До края на мандата движението твърдо ще стои зад всички инвестиционни проекти и намерения на Георги Иванов. Това обяви от трибуната на местния парламент Себахтин Исмаил. И съветниците от ГЕРБ гласуваха за кредита, с който стартира благоустрояването на Хасково, пише още в тази публикация.

Крият дрога за 5 млн.лв. в облегалки. Двама турци са арестувани по случая. Пратката от 41 кила хероин пътувала за Румъния.

Мъж 15 дни в ареста за заплахи над ученичка. Това е челното заглавие в другия местен вестник Хасковска Марица. 28-годишният мъж от Димитровград тормозел 15-годишна ученичка и майка й. Преди дни мъжът нападнал момичето и започнал да я опипва. Тя успяла да се отскубне и се прибрала в апартамента си. Майка й също се прибрала, а мъжът, който им е съсед, започнал да удря по жилището на вратата. Въпреки наложеното наказание на мъжа, родителите от бул. „Христо Ботев“ са в паника и се страхуват случката да не се повтори.

50 лв. на вечер плащат доктори за „Смокините“, четем в друга дописка. Толкова струва на вечер за цяло семейство на къмпинга. Другата почивна база на хасковската болница е Петрово бърдо. Там цените зависят от периода на ползване. В болницата планират почивки в чужбина заради високите цени тук.

Мними бопаджии ограбиха търговци, пише още във вестника. Инцидентът е станал на паркинг „Клокотница“ на гл. път Е-80. Двамата потърпевши твърдят, че са им откраднати около 8-9 хиляди лева, а според разследващите, в обясненията им има много противоречия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.