Полицията още издирва биячите на 44-годишния Георги

Вашата оценка

 Все още не са заловени двамата биячи, които в събота пребиха 44-годишния свиленградчанин Георги, съобщиха от областната дирекция на МВР. Неизвестните са нападнали мъжа пред местно заведение и са го пребили с юмруци и ритници. Пострадалият е бил откаран до Хасковската болница с мозъчен кръвоизлив и потрошени лицеви кости, с опасност за живота. Часове след приема в болницата, пациентът се е стабилизирал.

Оперативна група от РПУ- Свиленград издирва лицата, извършили престъплението. По информация от полицията органите на реда имат определени насоки за самоличността и местонахождението на издирваните лица.

Коментари

  1. 111 казва

    Полицаите които, съставят актове за неправилно паркиране глобяват само ефтините коли на бедните хора. А улиците са пълни с нарушители с големи коли и кореми. За джиповете няма да говорим-на това се казва Свиленградска анархия.Срам и позор.

  2. AZ казва

    ДА ПРАВИ СТЕ ТОЧНО ТАКА Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

  3. 777 казва

    Днес е събота 26 06 2010 г. елате на площат 14 март, за да гледате втора серия ‘Големи коли, големи кореми ,големите не досигаеми.За това иде реч, не за някаква си седмична акция за престиж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.