Момичетата на Петя Стефанова с награди от столичен конкурс

Вашата оценка

Момичетата от танцовия център на Петя Стефанова спечелиха ІІ-ро място и специалната награда на конкурса „Голямата танцова награда на София” 2011. Конкурсът се проведе за четвърти път на 20 март в столицата и бе под патронажа на столична община. Съревнованието се организира от Сдружението на танцовите дейци. Целта е да се стимулират хореографите и ръководителите за създаване на нови произведения и за разнообразие в репертоара, а изпълнителите – за добро изпълнение и вярна интерпретация.

Танцов център-Свиленград с художествен ръководител  Петя Стефанова се представи с най-новите си танци. Момичетата завоюваха второ място в раздела „Характерни танци” и специална награда за индивидуално изпълнение на Елена Атанасова. Танцьорките от Свиленград се представиха с четири танца сред общо 20 изпълнения в трета възрастова група.

Коментари

 1. зона казва

  БРАВО ,ВИНАГИ ТАКА ,ЧИТАЛИЩЕТО САМО ИЗГУБИ КАТО ВИ НАКАРА ДА НАПУСНЕТЕ.

 2. ПОЧИТАТЕЛКА казва

  НАЙ-ДОБРИТЕ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

 3. Анонимен казва

  Защо само за Петя поздравления? Ами децата, не дължили на тях успехите си. Браво на Петя и на неините великолепни момичета!!! Супер сте!!!!!!!!!!!!!

 4. penchevpd казва

  Браво,браво,браво…за пореден път г-жа Петя Стефанова показа големия си професионализъм. Суперлативи за нея и нейните момичета. Само напред и нагоре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.