Нови успехи за възпитаниците на СК „Изида-Юнак“

Вашата оценка

Този уикенд спортен клуб „Изида – Юнак” записа първото си участие в първенството от годишния календар на Българската федерация по Йога. 16-тото държавно първенство се проведе на 3 и 4 септември в град Кранево. Местният клуб е член на федерацията от тази година и въпреки краткото време за подготовка, състезателите на „Изида-Юнак” доказаха, че с труд и постоянство могат да се постигнат добри резултати.

На състезанието взеха участие клубове от цялата страна в различни възрастови групи. Нашите момичета показаха, че лятната им подготовка не е била напразна и се върнаха с 3 първи, 2 втори и 1 трето място. При малките състезатели от 1 до 13 години заслужено първо място спечели Красимира Костова, която със своето балансирано изпълнение, чар и излъчване успя да очарова съдийската комисия и обра овациите публиката. В тази възрастова група участие взеха и Никол Стоянова – 3 място, Никол Манолова, Лиан Иванова, Антонина Грозева. Във възрастова група 13-16 години със златен медал се завърна Мария Мърдева, а със сребро се окичи Лили Дякова. За голяма изненада на всички малките състезателки от клуба се бяха подготвили със собствена хореография, за да поздравят всички присъстващи. Красимира Василева и Петя Карагьозова / треньорка на клуба/ мериха сили във възрастова група 20-30 години. Те взеха участие в стил „Артистична йога” с времетраене 7 минути и демонстрации на изключително сложни асани, което заслужено им донесе златен и сребърен медал. Когато се съчетаят и балансират енергиите съзнателно още от ранна детска възраст, всеки сам може да избере пътя, по който да се развива и усъвършенства. Йога е баланс, хармония, ненасилие, изграждане на тялото и духа, споделят младите йогисти за своята философия. Изключително съм щастлива и доволна от ползотворната и успешна 2011 година, каза ръководителката на СК „Изида – Юнак” Иванка Миткова. Изказваме благодарност към Община Свиленград, към ръководството на СОУ ”Д-р П. Берон”, към господин Бойдев и родителите, които ни помагат и подкрепят, допълни тя.

Коментари

 1. Sniper казва

  До модератора! В някои от статиите коментара е невъзможен и се налага да пишем в други!

 2. Чичко Паричко казва

  като гледам нищо особено не си написал ,нещо мисълта ти не тече както трябва явно имаш някакво заболяване на мозъка ,щъкаш като муха без глава и пишеш простотии

 3. Sniper казва

  Паричкооо, Наборе, ако в главата ти имаше нещо друго освен пари, щеше да проумееш, че писаното не е да теб, а за конкрен човек! Както казват съседите от към Босфора за теб важи поговорката: Буюк кафа ама бош! Няма да ти я превеждам.

 4. Чичко Паричко казва

  Fuck your mother!Няма да ти я превеждам.

 5. Sniper казва

  Паричко! Не мисли, че ще се принизя до каруцарско ниво на псувните ти! Sorry!

 6. Kamen казва

  Ma Violetke! Tuk edin georgi pisheshse taman kato teb! Neshto da ne ste blizki ili prosto si e shizofrenia?

 7. Чакълов казва

  Адаш не закачай дамата ! Срамута !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.