Огнянка Петрова отличена от Областния управител

Вашата оценка

Огнянка Петрова и помощник-треньорите Десислава Леонидова и Димитър Апостолов с възпитаничките си след международния турнир "Любчо Солачки"

Треньорката по гимнастика Огнянка Петрова бе отличена за работата си през годината лично от областния управител на Хасково Ирена Узунова.  Това се случи по време на „Бал на звездите”, който събра в зала „Тракия” на Областаната администрация най-добрите спортисти и треньори от Хасковска област, както и гости от цялата страна – социалния министър Тотю Младенов, заместник-спортния министър Иван Ценов, депутати, кметове, председатели на общински съвети, директори на държавни структури, бизнесмени и спортни деятели.

Огнянка Петрова е дългогодишен спортен педагог. Възпитаничка е на Александър Фотев. На практика, на нея се дължи възраждането на спортната гимнастика в Свиленград през 90-те години на миналия век, когато се завръща да работи в родния град.

В клубната витрина има десетки отличия, а тази година две нейни възпитанички  влязоха в националния отбор. Емилия Ангелова и Юлияна Апостолова играха за България на европейското първенство в Нови сад. Юлияна се класира на престижното 5-то място в многобоя, а Емилия  не успя да покаже класата си заради нелепа контузия.

Сред 22-мата отличени спортисти на Хасковска област се нареди и вицеевропейската шампионка и трикратна републиканска шампионка по кикбокс Теодора Стоянова.

Коментари

  1. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ! казва

    БРАВО ОГЕ ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА !!!

  2. ПЕНКА АТАНАСОВА казва

    МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ МНОГО СТЕ ЖАЛКИ ТАКА САМО СЪСИПВАТЕ ТАЛАНТЛИВИТЕ НИ ДЕЦА

  3. ИСТИНАТА казва

    МАЛКО СЕ ПОРОВИХ В ИНТЕРНЕТ И КАКВО ДА ВИДЯ!!!! НА РЕПУБЛИКАНСКОТО В СОФИЯ ПРЕЗ 2010 И КУПА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВАРНА 2010 ВСИЧКИ ЗЛАТНИ МЕДАЛИ СА СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ПАМЕЛА ГЕОРГИЕВА ОТ ЛЕВСКИ. НА СЪЩИТЕ ПРЕЗ 2011 С МАЛКИ ИЗКЛИУЧЕНИЯ ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ .НА ПРОВЕДЕНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ОЛИМПИЙСКИ ЕЛИТ ЕТО И КЛАСИРАНЕТО 1 ГРЕТА -ЦСКА. 2 ПАМЕЛА-ЛЕВСКИ. 3 РАЯ-ЛЕВСКИ 4 ЕЛИЗАБЕТ-КЛУБ ИЛИЯНА 5 ДЕСИСЛАВА -СТАРА ЗАГОРА 6 АПОСТОЛОВА -СВИЛЕНГРАД .КАТО ПЪРВИТЕ ДВЕ КЛАСИРАЛИ СЕ ОТИВАТ НА СЪСТЕЗАНИЕТО В НОВИ САД .ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СИ….. ПЛАЩАТ. НА ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ ЕДИНСТВЕНА ПАМЕЛА ОТ ЛЕВСКИ ВЗИМА МЕДАЛ И ТО ЗЛАТЕН НА ПРЕСКОК.НАГРАЖДАВАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ПЪРВО ДО ТРЕТО МЯСТО ВСИЧКО ДРУГО Е ФАНТАЗИЯ НА БОЛНИ МОЗЪЦИ. НЕ СЪЩЕСТВУВА ПЕТО МЯСТО И ТО РАЗДЕЛЕНО С ГИМНАСТИЧКА ОТ ЛЕВСКИ НЯМА 5 ЛЕВА НЯМА ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ИМА САМО ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ . ВСЕКИ КОЙТО НЕ МИ ВЯРВА ВЛИЗА В ИНТЕРНЕТ ВСИЧКО ГО ИМА НАПИСАНО И ТО С ФОТОГРАФИРАНО ПРИЯТЕН ДЕН ДАМИ И ГОСПОДА….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.