„Веселяци”-те посрещнаха Дядо Коледа в Дома за хора с психични отклонения край Пъстрогор

Вашата оценка

Дядо Коледа тропна хорце с жените от дома

Днес /27 декември/ „Веселяци”-те  на Петя Стефанова  посрещнаха Дядо Коледа заедно с жените от Дома за възрастни хора с психични отклонения с.Пъстрагор.

Чрез благотворителната си проява искахме да окуражим хората  в този дом, да ги зарадваме и да им кажем, че не са забравени. Вярваме в съществуването на ценности и цели в живота, които отиват отвъд личното благосъстояние и материален успех, мотивираха се за инициативата си от клуба по танци.
Вярваме, че личният живот на всеки един от нас придобива по-дълбок смисъл, когато сме състрадателни и помагаме на другите.
Вярваме, че желанието да се помага съществува във всеки

 човек.
Вярваме, че обединените усилия на повече съмишленици наистина могат да променят света ни, допълни Петя Стефанова, ръководителка на танцовата школа.

Преди това клубът за народни танци „Веселяци” организира мощен Коледен концерт, който препълни залата на читалище „Просвета”. В концерта участваха и спортен клуб по танци ”Златните момичета”, с ръководител г-жа Людмила Спатару, балет „Меджик” с ръководител г-жа Валя Савова, вокална група Chocolate girls, фолклорна група „Лъчи от Тракия ” и коледарската група на г-жа Кичка Славова. Естествено много аплодисменти събраха възпитаниците на  музикалните педагози Пенчо Пенчев,Васко Стефанов, Расица Начкова и г-жа Халачева от Детска музикална школа. Специално участие в концерта на „Веселяци”-те взе младата певица Ашенур Орханова.

От клуба изказват специалните си благодарности за осъществяване на този концерт на Община Свиленград и на ръководството на СОУ ”Д-р Петър Берон”, както и на всички участници!

Танцьорите на П. Стефанова в действие

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.