Шестнайсет в битка за купа „3-ти март“

Вашата оценка

Тегленето на жребия

Шестнайсет отбора се записаха за участие в традиционния футболен турнир на малки вратички „3 март“, организиран от Община Свиленград. В сряда бе изтеглен жребият за надпреварата. Бяха определени четири поставени тима, постигнали челни места на предишни издания на турнира – „Силктекс“, „Али баба“, „Евротранс“ и „Гладиатор”. Те заеха първите места в четирите групи.

Останалите 12 отбора бяха разпределени след теглене на жребий. Като силни се очертават група „B”, в чийто състав влизат отборите на „Али Баба” и „Бурденис 93”, както и група „D”, оп ределена като “групата на смъртта”, в която попаднаха отборите „Гладиатор”,„Гебран” и „Наполи”. Според футболните експерти в нея всеки може да победи другия и обратно!

Първият двубой се игра днес от 17.30 часа между отборите на „Силктекс” и „Бедстващите”. Мачовете от турнира ще се играят всеки ден на площадката с изкуствена настилка в „Изгрев“, като в работните дни ще има по три срещи, а в почивните ще се играят по пет двубоя. На четвъртфиналите ще се изправят победителят от “А” срещу втория от “С”група, победителят от “B”срещу втория от “D” група, победителят от “С” срещу втория от “А” група и победителят от “D” срещу втория от “B” група.

Финалът на турнира ще бъде на 3 март от 12.30 часа. Час и половина по-рано ще се играе срещата за определяне на бронзовите медалисти.

Ето и съставът на групите:

Група „А” – „Силктекс”, „Бедстващите”,„Аптекарите”, „Гаратасарай”;

Група „B” – „Али Баба”, „Червена граница”, „Бурденис 93”, „Хищника”;

Група „С” – „Евротранс”, „Спайк”, „Евророма”, „Гедеон”;

Група „D” – „Гладиатор”, „Гебран”, „Наполи”, „Туборк”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.