Габриела Иванова стана най-красивата абитуриентка тази година

Вашата оценка
Сн.: Личен архив

Сн.: Личен архив

Любимчанката Габриела Иванова бе избрана за най-красива абитуриентка на 2015 година. Момичето завърши СОУ „Желязко Терпешев” тази пролет. Габриела участва в класацията на Dir.bg с няколко свои снимки, направени в шато „Катаржина Естетйт” край Мезек. Трогната съм, споделя момичето пред сайта. В деня, в който качих снимки, не съм си и помисляла, че ще стигна до финала, а още по-малко, че ще спечеля. Благодаря ви, коментира любимчанката веднага след като разбира за наградата. Сега на Габи й предстоят изпити в ПУ „Паисий Хилендарски“, където красавицата се надява да учи „Публична администрация“.

Изборът на най-красива абитуриентка бе направен от четиричленно жури – певицата Михаела Филева, холивудският актьор и модел Антон Касабов, театралният актьор Константин Лунгов и танцьорът Даниел Денев.

Габриела е спечелила конкурса със стил, елегантност, перфектен избор на грим и рокля, коментира журито. Тя има и изразено приятно излъчване, което в съчетание с всичко останало я прави фаворит в конкурса. В невероятния стайлинг на момичето пръст има и свиленградчанката Таня Хаджиатанасова, чието дело е гримът на девойката. Наградата за Габриела е 8-дневна почивка на красивия п-в Халкидики за двама в тризвезден хотел, разположен на красив пясъчен плаж до курортно селище Геракини, в живописния залив Торонеос. Пътуването е с организиран автобусен транспорт, а престоят в хотела включва закуска и вечеря, уточняват организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.