Николай Михайлов е най-младият почетен гражданин на Свиленград

Вашата оценка
12074883_10206756415125496_4701434388214315440_n

Ники получава поздрави от приятеля си Димитър Димитров

На специална церемония в ритуалната зала  на кметството Николай Михайлов получи от изпълняващата длъжността кмет Мария Костадинова почетния знак на града. Удостоверение за удостояването му за „Почетен гражданин на Свиленград” му бе връчено от председателя на общинския съвет Георги Еленков. Решение за удостояването му със званието ОбС – Свиленград взе в началото на лятото и бе мотивирано с изключително доброто му представяне  в професионалното колоездене, с което прославя името на страната и града ни  из цял свят. Ники стана първият български колоездач взел участие и завършил най-престижното състезание в колоезденето Джирото в Италия.

С представянето си през годините и въпреки  натрупаните медали и купи  Ники си остана земен и отзив със съгражданите си. С поведението си е пример за младите подрастващи състезатели по колоездене в Свиленград. Искрено той определи званието, като най-ценната награда, която е получавал.

След церемонията Ники може да се гордее, че е най-младият свиленградчанин удостоен със званието „Почетен гражданин на Свиленград”.

Коментари

 1. Запознат казва

  Аз да попитам нещо, ако може.

  Какво общо има Цветан Цветанов със спорта или колоезденето, че праща поздрави на Николай Михайлов „лично“? Поредния смешен и евтин ПР на Андреев и Еленков. Защо намесвате истинските таланти за лична изгода?

  Явно в Любимец толкова си могат… Сменете си „ПР“-а поне да не излагате наистина талантливото момче…

 2. ДО ЗАПОЗНАТИЯ казва

  ТИ КЪДЕ ПРОЧЕТЕ ЗА ЛИЧЕН ПОЗДРАВ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

 3. До Втория казва

  Във Новия мост, а иначе бях да го гледам на живo. Голямо хвалене на ГЕРБ, голямо нещо!

 4. Стоянова казва

  по скоро беше пиар на гърба на едно талантливо свиленградско момче. Той самия с държанието си показа че се чувства неловко.Аз като майка никога няма да поставя в подобна ситуация своя син, заради личните си амбиции, каквито и да са те

 5. 1 казва

  Браво на Николай! Отличен за него и слаб за майка му!!!!

 6. РЕАЛИСТ казва

  СТОЯНОВААА,АКО МАЙКА МУ ИМАШЕ НЯКЪКВИ АМБИЦИЙ,ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ЩЕШЕ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИ. ДА СИ ВИДЯЛА НЯКЪКВА ПРОМЯНА ПРИ НЕЯ ?

 7. до стоянова казва

  Изписвам с малка буква името на тааа „стоянова „щот е ДРЕБНА душица.Ти стоянова никога няма да си на мястото на майка му щот не си майка и никога няма да бъдеш.И трябва ли да критикуваме кмета Манолов че се снима с НИКОЛАЙ и качи снимката във фейса си да събира лайкове и да си прави реклама

 8. Мнение казва

  Ако си бил там си чул и за хората които са му помогнали и му помагат.Началото винаги е трудно и само достойни хора помагат. На успелия всички искат да помагат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.