Гранични полицаи, съпруги и адвокати срещу апелативен съдия

Вашата оценка

Most1Скандално поведение на пловдивски апелативен съдия кара над 40 свиленградчани  – гранични полицаи, съпруги на задържани и адвокати, да пуснат сигнал до етичната комисия на Висшия съдебен съвет. Магистратката обяснила пред пълната съдебна зала, че е давала подкуп от 50,00 лева, преминавайки през ГКПП „Капитан Андреево“.

Съдийката отправила заплахи към Диана Щирянова, съпруга на спедитора Динко Щирянов, която от своя страна пуска самостоятелен сигнал до ВСС.

Подробности по случая четете във в. „Мост“.

И  още:

Кой виден свиленградчанин е проверяван за бежанци

Отворено писмо до Главния прокурор на републиката със сигнал за купуване на гласове и заплахи с физическа разправа в Свиленград, подписано от 6 политически партии

Павел Дженев: Хандбалистките на Свиленград са  готови да станат шампионки на страната

Всичко това и другите актуални новини от Свиленград и региона търсете в новия брой на в. „Мост“, който вече е на пазара!

Коментари

  1. Истината казва

    Написахте истината за Минков и крадените му пари за нови джипове и БМВ-та.

    Но кога ще напишете за агентурното минало на Агента „МАК“ или така наречения Иван Андреев? Това е по-интересната и актуална тема.

    Явно Андреев още живее във времето, когато е бил агент на ДС. Иначе няма как да си обясним заплахите към малките и средни фирми в града, ако не гласуват за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.