Лозко Димов: Искам да живеем тук със сина ми

Вашата оценка

IMG_9479Искам да живеем тук, в родното село Сива река, заедно със семейството на сина, това каза в препълнената зала на читалището Лозко Димов, кандидат за кмет на Сива река от БСП. Ще направя само едно обещание и то е: Ще работя честно и с хъс така, че в края на мандата да ми кажете благодаря. Няма да изложа семейството си и Вас. Заедно с екипа на кмета на общината  ще работя така, че нашето село да придобие вид на европейско селище, каза още Димов пред съселяните си, които го аплодираха бурно.

Никола Динков, вторият в листата на БСП, определи Лозко Димов като открит, общителен и отговорен пред съселяните си човек, който е готов да работи с подкрепата на БСП за европейския облик на Сива река. Всички изказвания от залата бяха пълни с убеденост, че Димов е човекът, който може да промени Сива река.

P1260729Инж. Динков представи „червената” листа от кандидати за общински съветници като акцентира върху силното присъствие в нея на експерти от гражданската квота. Като положителна черта на листата той определи сплавта между управленски опит и амбициозността на по –младите.

Подкрепата на БСП за Георги Манолов, независим кандидат за кмет на общината, Динков характеризира като естествена и закономерна, визирайки  общите усилия и резултати в развитието на града през изминалите мандати. Лидерът на БСП добави от своя страна, че Манолов вече, освен опита, има и умението да гледа напред.

При препълнени зали преминаха общоселските срещи на кандидатите за общински съветници от БСП и Георги Манолов  в Мезек и Димитровче.

В четвъртък започна ремонтът на залата в Димитровче. Тя ще бъде обновена преди 25 октомври, а в рамките на месец ще бъде почистен преливникът на язовира над Димитровче. Тези ангажименти поеха Никола Динков, кандидат за общински съветник от БСП и Георги Манолов – за залата и комисар Валентин Ангелов и Георги Манолов – за преливника. Ангажиментите бяха поети пред предизборно общоселско събрание.