Мариян Боянов – „Най- добър социален партньор-Директор на годината 2015”

Вашата оценка

Marijan BojanovДиректорът на СОУ „Д-р Петър Берон” – Свиленград  Мариян Боянов получи признание за най-добър социален партньор на 2015 година от Съюза на българските учители при КНСБ, съобщиха от училището.. Наградите бяха връчени на специална церемония в парк-хотел „Москва” гр. София.

Церемонията бе водена от председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева, а наградите връчиха Мартин Ромер, генерален секретар на Европейската комисия по образование, и Пламен Димитров, президент на КНСБ.
Призът „ Най- добър социален партньор-Директор на годината 2015” бе връчен на Мариян Боянов в знак на признателност за неговия личен принос в развитието и усъвършенстването на социалното партньорство между учебните заведения и синдикатите.
Награди бяха връчени още за „Синдикалист на годината“ и „Журналист на годината“ за 2015-та. . Сред наградените бе председателят на ОбКС на СБУ – Свиленград Галина Кирова Ганева.

На тържествената церемония присъстваха Ваня Кастрева, зам.-министър на образованието и науката; Чавдар Христов, вицепрезидент на КНСБ; Милка Коджабашиева, директор на дирекция „Квалификация и кариерно развитие” в МОН; Стефанка Балева, председател на Сдружението на директорите в средното образование в Република България (СДСОРБ), Асен Александров – зам.-председател на СДСОРБ; Диян Стаматов от Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България.

На събитието гости бяха представители на учителите и синдикатите от Сърбия, Полша, Русия и Холандия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.