Митница Свиленград трябва да бъде възстановена

Митница Свиленград трябва да бъде възстановена 5.00/5 (100.00%) 1 Гласували

Листата на коалиция „БСП за България” е много силна

Елена Йончева и Никола Динков

Елена Йончева и Никола Динков

Листата на коалиция„БСП за България” за 29-ти хасковски избирателен район е много силна, заяви Елена Йончева в Свиленград при представянето на кандидатите за народни представители в 44-тото Народно събрание.

Смятам, че като журналист съм се опитвала винаги да бъда на страната на истината, давала съм всичко от себе си. Доказала съм се в тази сфера, мисля че ще имам куража и силата да се докажа и в това ново начинание, в тази нова битка, каза тя. България има шанс да си върне демокрацията, колкото и патетично да звучи това, продължи водачът на листата. Лично аз мисля да обърна особено внимание на проблема за опазването на българската граница, тъй като като журналист съм отразявала проблемите на Близкия изток, в Афганистан, в регионите, откъдето идват бежанците. За мен границата ни е особено пропусклива, заключи кандидат-депутатът, което трябва да се промени.

Втори в листата кандидат за народен представител е председателят на общинския съвет в Свиленград Никола Динков. Минах през доста неща и в бизнеса, и в политиката. Натрупал съм достатъчно опит, по-смирен съм. Смирението е най-краткият път към успеха. Това са причините, поради които ще участвам в тези избори, каза той. Динков заяви, че като партия ще защитават връщането на централата на митницата в града и ще направят всичко възможно да не се изгради четвърти бежански лагер в областта. Смятам, че тези въпроси са особено наболели. Няма нито един такъв случай по света като този с митницата ни. Уволниха много местни хора, за да започнат работа нови кадри под претекст, че това ще спомогне спирането на корупцията. За мен решението митницата да бъде под контрола и управлението на Митница Бургас е недосмислица. Корупцията не се изкорени над 20 години. Точно тези, които измислиха местенето на централата на митницата, я генерираха.

Общо 14 души са кандидати за депутати в листата на БСП за хасковска област. Те са Нина Николова- икономист и политолог, Стиляна Ангелова- учител, д-р Ренета Грозева, Гера Смирова- адвокат и общински съветник, Божидар Драганов- икономист и общински съветник, Диляна Комитова- агроном и общински съветник, Виктор Годжов- икономист, Даниел Йорданов- инженер, Богдан Кирилов- 21-годишен студент, Смиляна Нитова- адвокат, Виолета Желева- текстилен инженер и общински съветник.

Преди представянето на листата си социалистите дадоха пресконференция в конферентната зала на "Свилена"

Преди представянето на листата си социалистите дадоха пресконференция в конферентната зала на „Свилена“

 

Коментари

  1. Димитър Божунов казва

    Да видим дали ще бъде възстановена Митница Свиленград?!!! Да се руши е лесно. Да се създаде и да се ръководи принципно и професионално, без лобиране, без цинични кадрувания е сложно и неприсъщо за много от сегашното ръководство и от някогашните ръководители на митницата. ГЕРБ разруши една стогодишна институция с традиции …Уволни десетки квалифицирани митнически инспектори за да може спокойно и безпрепятствено да реализира престъпната си дейност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.