Пак километрични опашки по магистралата, чак до Свиленград

Вашата оценка

11Опашката от ТИР-ове на Капитан Андреево в късния следобед е над 15 км и вече подмина Свиленград.  Опашката започна да се трупа още в петък, казаха тукашни шофьори, чакащи камионите си, за да тръгнат към Европа и бившите съветски републики. От Агенция „Митници” пък казаха, че за 24 часа са обработени 1500 камиона в двете посоки.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>

От „Митници“ обясниха, че опашката е на трасе „Изход”, а проблемът е в турските им колеги от Капъкуле. През почивните дни турските митничари са спирали да работят  по няколко часа и след като не е имало, кой да поеме трафика от България, се е образувала и колоната.

Заради прекъсването на работата на Капъкуле обработените камиони са с 300 по-малко. От българска страна казват, че не са информирани за проблеми при турските си колеги.

На дългогодишни български митничари картинката им е ясна и я обясняват така. Първата причина е, че трафикът на камиони неимоверно нарастна,  втората е, че на турците не им пука. Те си знаят „рахатлък-пашалък“, категорични са редови инспектори от Капитана.

Коментари

  1. ИСТИНАТА казва

    ПРОБЛЕМЪТ СЪС ОПАШКИТЕ ОТ ТИРОВЕ НА КАП АНДРЕЕВО НЕ Е ОТ ВЧЕРА….НЕ СА ВИНОВНИ И ОБИКНОВЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ КОИТО РАБОТЯТ ТАМ МАКАР„ ЧЕ ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ…ВИНОВНИ СА ТЕЗИ„КОИТО РЕКОНСТРУИРАХА И РЕОРГАНИЗИРАХА САМИЯ ПУНКТ….ЗА ТЕЗИ 70 МИЛИОНА ЛЕВА ПРЪСНАТИ ДО СЕГА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ (НЕДОВЪРШЕНА ИЗЦЯЛО) НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГРАНИЧЕН СУХОЗЕМЕН ПУНКТ В ЕВРОПА НЕ САМО„ЧЕ НЕ СЕ УВЕЛИЧИ„НО И СТАНА ОЩЕ ПО-ТЕСЕН В СЪЩИНСКАТА СИ ЧАСТ И МНОГО ПО-НЕЕФЕКТИВЕН..КАТО ПРИБАВИМ И НЕКОМПЕТЕНТНАТА РЕОРГАНИЗАЦИЯ НА СВИЛЕНГРАДСКА МИТНИЦА И ПРЕМИНАВАНЕТО И КЪМ БУРГАСКА„ХАОСА СТАНА ПЪЛЕН…КОГАТО УЙДИСАШ НА АКЪЛА НА ЕДИН ЛАИК.САМО И САМО ДА ИЗДЕМОНСТРИРАШ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТТА„ЧЕ ВЪРШИШ НЯКАКВА РАБОТА ПЛЮС ПОЛУКРИМИНАЛНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ ЕФЕКТА Е НАЛИЦЕ..НЯКОИ ХОРА ТРЯБВАШЕ В ЗАТВОРА ДА ГИ ВКАРАТ„А НЕ ДА ГИ НАГРАЖДАВАТ С ОРДЕНИ ПОСМЪРТНО…НО ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО…АЗ ЩЕ ЗАМЪЛЧА В СЛУЧАЯ….И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО-КОГАТО СЛОЖИШ ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ СЛУЖИТЕЛИ„КОИТО УПРАВЛЯВАХА ВЪВ ВРЕМЕТО НА КОСЬО САМОКОВЕЦА„ПЪЗЕЛА СЕ ПОДРЕЖДА ИДЕАЛНО…САМО ЧЕ НЕ Е КРАСИВ ПЪЗЕЛ ЦЯЛОСТНАТА КАРТИНА А ЕДИН ЛАБИРИНТ ОТ ХАОС„ГЛУПОСТ И НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ…

  2. Анонимен казва

    трябва ведньж завинаги да я оставят намира и нещата ще си доидат на място и полицията в любимец и шеф караиванов защото е профисионалис то се видя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.