22-годишна изнасилена под крепостта в Мезек

22-годишна изнасилена под крепостта в Мезек 2.33/5 (46.67%) 3 Гласували

Свекърва праща снаха си да вади по 20 лева на ден

В средата на миналата седмица 22-годишна селянка е била изнасилена в Мезек.  Случката се разиграла край селския ракиен казан по тъмно. От пресцентъра на МВР – Хасково потвърдиха за случая, но отказаха подробности.

В деня на инцидента, около 22:00 часа, 22-годишната и свекървата й нахълтали при кмета на селото. Разказали му, че двама местни са пресрещнали край селския казан младата жена. Завлекли я край струпани дърва и там се гаврили с нея до кръв.

Кметът веднага съобщил на кварталния полицай. Потърпевшата е била освидетелствана своевременно от хасковската съдебна медицина. В момента върви полицейска проверка по случая.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>


В селото обаче се говори, че не е много чиста работата на жертвата. Близки до двамата мъже разказаха, че в дъното на срамния за селото случай е свекървата, която имала навика да праща снахата да вади по 20 лева на ден, без значение как ще ги изкара. Няколко семейни жители на туристическото село се били опарили здраво и от време на време в продължение на години давали по двайсетачка, за да не се чуе лоша дума в селото за тях.

Този път ексцентричната схема за ужилването вероятно не е сработила и свекървата е подала сигнала, предположиха местни.

Че има гнило в цялата дандания говори и това, че пред криминалистите пострадалата посочила и друг извършител – човек, за когото никой в селото не вярва да е способен на подобен акт.

Ще изчакаме полицията да си свърши работата и ще заведем граждански искове за клевета. Бедни са като църковни мишки, нямат какво да ядат, но това не значи, че безнаказано могат да ни позорят и клеветят, казаха близки на двамата мъже.

Циганското семейство се заселило в Мезек преди повече от 10-тина години. Съпругът на младата на два пъти е бил клиент на заведенията за лишаване от свобода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.