Футболистите на Свиленград започнаха подготовка с италиански екипи

Вашата оценка

IMG_2347Група от 30 футболисти изведоха за първо занимание новият старши треньор на „Свиленград 1921” Иван Ангелов – Сарандито и помощниците му Таско Попов и Емил Овчаров.  Момчетата излязоха с нови тренировъчни екипи, на които се открояваха личните им инициали. Те са в традиционните жълто и зелено. Отборът има и такива за свободното си време. Екипировката е изработена от италианската фирма „Ереа”.

Подготовката на „южняците” ще е на клубната база в Свиленград, която предлага отлични условия. От този сезон е обновено изцяло тренировъчното игрище до басейна. С активната намеса на Георги Манолов  са реализирани мероприятия по терена, които го правят IMG_2360издръжлив да приеме подготовката на всички възрастови групи на клуба.

Както съобщихме, политиката на клуба е променена изцяло, като вече се залага изцяло на местни момчета. Желанието им да се докажат е налице, коментират хора от постоянното присъствие на стадиона. Далеч преди официалния  старт на подготовката момчетата се събираха, за да тренират.

 

 

IMG_2356

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.