2-годишно с тежка травма на главата след катастрофа между Свиленград и Любимец

2-годишно с тежка травма на главата след катастрофа между Свиленград и Любимец 2.88/5 (57.50%) 8 Гласували

3Снощи около 22:15 ч. от телелефон 112  в  свиленградската полиция е получен сигнал за катастрофа на  пътя от Любимец  към Свиленград, съобщиха от полицията. Ударили са се „Мерцедес“, управляван от 41-годишен жител на Свиленград и „Фолксваген“, управляван от 33-годишен  харманлиец.  Водачът на   „Фолксваген“-а губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение, вследствие на което удря челно движещия се насреща „Мерцедес“.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>

Пострадали са: пътуващите във  „Фолксваген“-а мъж на 24 години, който е с комоцио; 27-годишна жена жена, която е настанена в „МБАЛ-Хасково“ със счупена бедрена кост; 17-годишно момиче, което е  настанено в „МБАЛ-Хасково“ с комоцио и 2-годишно момче, настанено в болнично заведение в Пловдив с тежка черепно-мозъчна травма, което е с опасност за живота. От пътуващите в „Мерцедес“-а са пострадали: водачът, който е настанен в „МБАЛ- Свиленград“ с контузия на корема и натъртен таз; 33-годишна жена с  контузия на дясна китка и дясна подбедрица, освободена за домашно лечение и 12-годишно  момче, настанено в свиленградската болница с контузия на главата и счупен нос.

Коментари

  1. казва

    Возят деца и карат като луди! Как може да возиш малко дете на 2 годинки на делечно разстояние и да загубиш контрол над колата, едва ли е карал в ограниченията! Дори на магистралата карам с 100-120! Един път се бях хванал да возя малкото си дете до Димитровград и толко много се наплаших, че от тогава не съм го возил извън града и като се прибрахме си отдъхнах, толкова е опасно! Дано да се оправи малкото детенце и всички други разбира се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.