Петър Марков пое съюза на офицерите от резерва в Свиленград

Вашата оценка
В знак на приемственост Атанас Атанасов и Петър Марков си стиснаха ръцете под зоркия поглед на секретаря на организацията  Васко Василев/от ляво надясно: Ат. Атанасов, В. Василев и П. Марков/.

В знак на приемственост Атанас Атанасов и Петър Марков си стиснаха ръцете под зоркия поглед на секретаря на организацията Васко Василев/от ляво надясно: Ат. Атанасов, В. Василев и П. Марков/.

Подполковникът от резерва Петър Марков е новият председател на общинската структура в Свиленград на Съюза  на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Той бе избран единодушно по време на годишното отчетно-изборно събрание, след като основателят и досегашен председател на общинската организация Атанас Атанасов обяви оттеглянето си с мотива, че е време да даде път на по-младите. В словото си той каза, че ще помага с всички сили на новото ръководство. По предложение на подп.  Васко Василев Атанасов бе избран за почетен председател на организацията.

Подп. Марков обеща да продължи традициите на организацията в работата за патриотичното възпитание на младежта и поддържането на войнишките паметници в района. Той разясни основните цели и задачи на съюза приети на конгреса в началото на месеца.

Петър Марков е роден през 1950 година в София. Завършил е полицейската академия в Симеоново. Има магистърска степен по „Опазване на обществения ред и сигурност”. Владее английски, руски и иврит.

По традиция годишното събрание на съюза завърши с дегустация на домашни вина и тежки мъжки хора.

IMG_5612

IMG_5605

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.